Подарете си чаша горещ чай от джинджифил в тези студени

...
Подарете си чаша горещ чай от джинджифил в тези студени
Коментари Харесай

Чай от джинджифил - за едно отлично начало на деня

Подарете си чаша парещ чай от джинджифил в тези студени дни и по този начин освен ще се отбраните от настинките, само че и ще поканите коледния дух в дома си. Когато се подготвя със пресен корен от джинджифил, чаят ще бъде надалеч по-вкусен и благоуханен от пакетчетата платен подобен. Чаят от джинджифил е здравословна напитка, която е чудесна за храносмилане, утешение и усилване на имунитета.

Опитайте тази лесна за подготвяне на рецепта за джинджифилов чай като опреснителен метод да започнете деня си. Тя идва от Тайланд, където постоянно се сервира за положително утро.

Съставки: 2 супени лъжици корен от джинджифил (пресен, суров); 1 1/2 до 2 чаши вода; 1 до 2 супени лъжици мед (или агаве нектар, на вкус). Незадължително: 1 супена лъжица свеж лимонен сок

Начин на подготвяне: Първо подгответе пресния джинджифил, като го обелите и го нарежете на фино. Това ще ви помогне да извършите доста благоуханен чай от джинджифил.

Сварете джинджифила във вода за минимум 10 минути. За по-силен и по-тъмен чай, оставете да ври за 20 минути или повече и използвайте повече резени джинджифил.

 джинджифилов чай

Махнете го от огъня и прибавете сок от лимон и мед (или агаве нектар), с цел да опитате и да се насладите на вашия джинджифилов чай.

Съвети

Тайната на идеалния лековит чай от джинджифил е доста свеж джинджифил, варен задоволително дълго време. Наистина не можете да прекалите, тъй че можете да добавите колкото се може повече джинджифил и да го оставите да се вари толкоз дълго, колкото желаете.

Ако имате останал корен от джинджифил, можете да го замразите, с цел да го употребявате по-късно. Той ще е съвършен за джинджифилов чай.

Пресен сок от лайм добавя идеално джинджифила и прибавя малко витамин С, с цел да започнете деня по най-хубавия метод.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР