Под венчилото не мина 57-годишната чалга легенда, а нейната дъщеря

...
Под венчилото не мина 57-годишната чалга легенда, а нейната дъщеря
Коментари Харесай

57-годишната чалга легенда Петра вдигна сватба

Под венчилото не мина 57-годишната чалга легенда, а нейната щерка Радостина. Красивата млада дама подписа брак с любовта на живота си, а за щастливия мотив Петра се събра с някогашния си мъж. Актьорът и публицист Стефан Цирков и фолкпевицата се разделиха още преди години, само че щастливото събитие ги сплотява преди дни. Освен Радостина двамата имат още една щерка - Аделина.

" Слънчевото ми момиче се врече във безконечна обич. Бъдете благословени ", обърна се фолклегендата към новото семейство. На тържеството Петра е с елегантна и дълга синя рокля, а на врата си носи ослепително бужу. Бившият й мъж е издокаран в моден жълт костюм, само че инцидентно или не, ризата му е в цвета на роклята на експоловинката му, написа България Днес.

Радостина е заведена на разположение до мястото, където да каже заветното " да ", от татко си, до момента в който Петра следи цялата гала. Цялата женитба е изпипана до всеки подробност, а любопитно усещане прави празничната торта, на чийто връх има две котки. Денят минава по обичайния ред – венчавка в черква, гражданска гала и за край ваучър под намерено небе.

Тайна остава мястото, където двамата младоженци затвърждават любовта си. Петра от дълги години живее в Кипър, до момента в който Стефан Цирков е в България.

В дейните си певчески години Петра приковаваше вниманието и с големия си бюст, който не спираше да демонстрира в клиповете си. Нейна запазена марка бяха и облеклата с тигрови шарки, които я увековечиха като хиената на българската чалга. За сватбата на щерка си Петра получи поздравления от други свои ретро колежки.

" Честито на Радост и на цялото семейство! Да са здрави и благословени младоженците, да бъдат доста щастливи дружно, фамилията им да се умножава и дано любовта им бъде все по този начин мощна и всеотдайна вечно!, написа Силвия, която изпя песента " Просякиня ". " Честито, да бъдат живи и здрави и постоянно ръка за ръка! ", добави Сани, изгряла с шлагера " Ах, банана ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР