Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа за 72 часа шофьора на турския ТИР, влачил автобуса на Тракия

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.343, алинея 3, б. „ А “, прочие 3, вр. член 342, алинея 1, прочие 3 Наказателен кодекс във връзка настъпило ПТП към 07.20 часа на 23.05.2018 година, в гр. София, Автомагистрала „ Тракия “, в региона на 3-ти км., в пътното платно с посока гр. София, сред рейс на градския превоз и товарен автомобил.

В хода на производството е открито, че отговорен за злополуката е лидерът на товарния автомобил –Гьокхан Кахриман, турски жител, който е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като по този метод по несъобразителност е предизвикал телесни повреди на 12 лица, 7 от които за момента за открити като междинни.

Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Кахриман за период до 72 часа, след приключването на които е разпоредено привеждането му в постройката на СРС – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР