За девета поредна година Националното сдружение на сираците в България

...
За девета поредна година Националното сдружение на сираците в България
Коментари Харесай

В Плевен организираха празнична вечер за абитуриенти в нужда

За девета поредна година Националното съдружие на сираците в България /НССБ/, провежда незабравима празнична вечер за 31 зрелостници в неравностойно състояние от учебни заведения в Плевен и региона, както и за зрелостниците от Комплекса за обществени услуги за деца с увреждания /КСУДС/ в Роман.

Специалната вечер бе открита от ръководителя на НССБ Слави Михайлов , който благодари на всички положителни хора , които помогнаха с тоалети и обувки на зрелостниците през миналите два месеца и реализираха празничната бална вечер.

Заместник-кметът на Община Плевен Илина Димитрова и Слави Михайлов връчиха на зрелостниците и техните учители дарове с козметика и парфюми, обезпечени от донори.

Празничната стратегия бе открита от надарените възпитаници от Националното учебно заведение по изкуствата „ Панайот Пипков “-Плевен. Професионален диджей и известни артисти способстваха за настроението на всички в прелестния ресторант „ Ростов “ в Плевен .

Жури от уредници и спонсори на звездната вечер избраха за Мис и Мистър „ Звезден бал 2024 “ възпитаниците от КСУДС град Роман Валерия и Светослав , които демонстрираха забележителни умения в танците с разнообразни стилове музика и получиха дарове от магазин „ Мистик “, „ Балистик “ и Медицински университет-Плевен.

От Национално съдружие на сираците в България изричат голяма признателност към всички добродетели , които помогнаха за звездната вечер, измежду които младият рали водач от Плевен Александър Томов, общинският консултант от Плевен Петя Василева, празненство организация „ Викториоленд “, магазин за бижута и аксесоари „ Мистик “ гр. Плевен, Община Плевен и доста други Над 300 са подкрепените зрелостници през тези девет години , заключи с благодарност и признателност Слави Михайлов.

817 милиона евро чакат земеделците у нас. Как могат да ги получат?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР