Почти всички знаем, че от преди много столетия народната медицина

...
Почти всички знаем, че от преди много столетия народната медицина
Коментари Харесай

Елексир на здравето от сибирски билкар

Почти всички знаем, че от преди доста епохи националната медицина в Сибир е била доста развита. Самоуки знахари лекували с национални лекове заради липса на други. И тогава пациентите са живеели доста по-дълго от сегашните „ жертви “ на медикаментите.

Тук ще приказваме за лечебната и укрепваща примес на един от сибирски билкар. Всяка от съставките има позитивен резултат, върху работата на целия организъм и не е нужно да сте билкар, с цел да ги откриете всичко належащо.

Необходими артикули: 1 кг био ядки от елда, 1 кг орехови ядки, 700 г билков мед

Начин на подготвяне: Смелете ядките и елдата в блендер или кафемелачка, поставете ги в стъклен съд с похлупак и ги залейте с меда, разбъркайте доста добре до еднородна примес. Съхранявайте сместа в ледник. Приемайте от този национален балсам на здраве по 1 с.л., три пъти дневно, в продължение на един месец. Също по този начин ще бъде по-полезно да добавите и смлени стафиди и сушени кайсии.

 Лек с елда, орехи и мед

Защо тези артикули?

Елдата е богата на макро- и микроелементи, витамини и желязо. Много е написано и за меда: той лекува тялото на клетъчно равнище. Що се отнася до орехите, те са наситени със здравословни мастни киселини.

Препоръчително е, откакто завършите цялостния курс на лекуване, да преминете към друга мегавитаминна и здравословна примес – паста Амосов. Укрепвайте имунитета на всеки член от фамилията и ще се наслаждавате на вкусния артикул.

Ако се завърнете към курса със забележителна прецизност, броят на аптечните артикули в нощното шкафче ще намалее.

Не замествайте елдата с брашно от елда. То е надалеч по-неполезно и не очаквайте стремежи резултат!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР