Почивката на море през септември излиза с 50-60% по-евтино. Сега

...
Почивката на море през септември излиза с 50-60% по-евтино. Сега
Коментари Харесай

На море през септември - с 60% по-евтино

Почивката на море през септември излиза с 50-60% по-евтино. Сега е сезонът на огромните отстъпки по Черноморието.

"Хотели всеобщо смъкват цените, като тук-там пониженията доближават до 50-60%. Спокойствие и ниски цени са двете най-сериозни преимущества на почивката на море през този интервал от годината. 160 лева е цената на човек дневно ол инклузив в 4-звезден хотел през август, до момента в който в този момент през септември в същия хотел човек може при същите условия да почива за 60-70 лева”, съобщи Стоян Маринов от Варненската туристическа камара пред Би Ти Ви.

Той акцентира, че цените в един 5-звезден хотел в „ Златни пясъци” да вземем за пример падат с 30% след 15 септември. За края на месеца даже има оферта от 89 лева дневно, включваща закуска и вечеря.

„ Дните се съкратяват, само че също по този начин хората са доста по-малко, доста по-лесно си намирате чадър и шезлонг на плажа и все по този начин става за плаж. Лоша смешка за почивката през септември може да окаже само времето. През тази година обаче то дава обещание да бъде прелестно и плажовете към момента са цялостни.”, разяснява Дилян Георгиев, маркетинг управител на хотел.

Данните към този момент сочат, че туристите по родното Черноморие през септември ще бъдат повече спрямо предходната година. Почти до края на октомври пък има декларирани чартъри с туристи от северни страни като Норвегия и Швеция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР