Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви,

...
Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви,
Коментари Харесай

Погребват починалия Ангел Христов, един от братя Галеви, в четвъртък

Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви, ще бъде заровен в четвъртък, сподели за БНР архирейският наместник на Дупница отец Георгrи Паликарски, който ще извърши опелото в централния храм " Св.Георги " в Дупница. То ще стартира в 13,30 ч. 

Отец Паликарски не крие, че и след оповестяването на Пламен Галев и Ангел Христов за интернационално търсене с алена бюлетина от май 2012 год.,  е  бил в преписка с тях, пращали му есемеси. О

Близките на Христов платили паркинга при централния храм " Св.Георги ", където ще стане опелото за целия ден, против 300 лв.. Така околните му и приятелите му ще имат къде да паркират.

Може да е и предохранителна мярка, разясняват дупничани. Очаква се и засилено полицейско наличие към храма и градския гробищен парк.

Погребението на Христов трябваше да стане още в неделя, само че беше отсрочено поради почналите досъдебни производства и назначената аутопсия, която стана в столична клиника и която откри, че Христов  е умрял от коронарни затруднения, инфаркт. Той ще бъде заровен на видно място до гробищния храм, сподели архиерейският наместник на Дупница отец Георги Пликарски.

По обявата работи: Георги Даскалов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg