Починал е легендарният български диджей Николай Генов. Тъжната вест съобщиха

...
Починал е легендарният български диджей Николай Генов. Тъжната вест съобщиха
Коментари Харесай

Почина известен български диджей

Починал е именитият български диджей Николай Генов. Тъжната новина оповестиха в обществената мрежа десетки негови сътрудници.

През последните години Ники Генов се бореше с подло заболяване, поради което загуби доста килограми.

" Пример за човещина и професионализъм ", " страховит човек и експерт, " легенда ", " занаятчия зад пулта "... Това са единствено част от определенията, с които тъгуващите дисководещи дефинират Ники Генов при изявлението на съболезнованията си към фамилията му.

Ники Генов е родом от Плевен, където започва кариерата му, само че от години живее и се развива във Варна. Работи като DJ от към 30 години, като паралелно с това е бил като водещ в разнообразни радиа, продуцент, водещ на фирмени празненства, шоу стратегии, състезания. Повече от 3 години работи в радио „ Силвър “ във Враца, където остави стотици другари.
 Почина прочут български диджей

Член на съюза на артистите в България, на Международната федерация на артистите и на Националната асоциация на професионалните сватбени дисководещи.

През кариерата си на DJ работи в едни от елитните нощни заведения и клубове в страната. Ники Генов бе дълготраен водещ и ръководител на журито на националния конкурс за DJ - " SPS ".

Винаги е споделял, че е съумял да трансформира детското занимание в специалност и бе доста благополучен от този факт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР