Победителят от електронното първенство по баскетбол на България Кай Шаленберг,

...
Победителят от електронното първенство по баскетбол на България Кай Шаленберг,
Коментари Харесай

Лудогорец спечели гостуването на Берое в WINBET e-футбол лига

Победителят от електронното състезание по баскетбол на България Кай Шаленберг, ръководещ виртуалния футболен тим на Лудогорец в WINBET е-футбол лига, съумя да завоюва мача си със Спас Желязков и неговия Берое във вчерашния мач от електронното състезание по футбол, предавано по Sportal TV. В воин за отбора от Разград се трансформира Марин, който съумя да осъществя две бързи попадения още преди 10-ата минута от началото на срещата. Спас Желязков изпусна няколко отлични благоприятни условия, с които можеше да обърне резултата, и съумя да осъществя посредством Конте едвам в 89-ата минута, когато беше късно за поврат.

Във втория ефирен мач за деня от WINBET e-футбол лига тимът на Берое, управителен още веднъж от Спас Желязков, разгроми ЦДНА на Александър Гавалюгов като посетител. Двубоят стартира динамично, откакто " алените " откриха резултата в 5-ата минута посредством Колев, само че получиха мигновен отговор от Маринов (9 мин.), който удвои резултата за гостите в края на полувремето (35 мин.).
Грешка на Гавалюгов докара до трети гол за Берое, осъществен от Фол (67 мин.). Натискът против ЦДНА се ускори още повече в последните минути от мача и това докара до три нови попадения във вратата на " алените ". Точни за старозагорския отбор бяха Еривалдо (85 мин.), Бакалов (90 мин) и Фол (90+5 мин), които оформиха крайния резултат в мача на 1:6.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата efootball.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР