Победителката в Ергенът направи признанието, че следва повече животни в

...
Победителката в Ергенът направи признанието, че следва повече животни в
Коментари Харесай

Край! Валерия замени Евгени с кучета. И то японски!

Победителката в " Ергенът " направи признанието, че следва повече животни в обществените мрежи, в сравнение с хора. И освен това - кучелюбката си написа с четириногите и даже си чуква среща с тях... на другия завършек на света.



" Да, по този начин е! Следвам повече животни, в сравнение с хора. От индивидите са повече вегани, които не познавам и не ме интересуват, само че си извършвам кражба предписания. Има животни, с които си пиша. С мъже може и да не си устройвам срещи, само че с кучета - да. Бях си уреди среща с две кучета в един парк в Япония. С тях си пиша в Инстаграм. Със притежателите де ", изясни Валерия и хвърли в неразбиране мнозина.
 
 Валерия страдала най-вече за кучетата в

 Ергенката Джия: Валерия и Евгени няма да се женят
 Валерия Валерия


Една от паметните животинки, които следва любителката на четириногите, е котката Минка. Мяукащият пухкавел е измежду набиращите известност звезди в обществените мрежи. Манията на Валерия по животни е толкоз, че избраницата на пианиста Евгени съобщи в прав текст, че след 10 години си показва дом с голям роял, на който къдравия музикант свири, а към него са десетки кучета и котки, някои от които " кацнали " и върху самото пиано.
 Евгени май отива на назад във времето Евгени май отива на назад във времето


Низвергнатият Евгени даже си призна, че му се постанова да спи на земята от време на време, с цел да може обичаните четириноги на Валерия да заемат царското място на леглото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР