Рийз Уидърспун се е снимала в много филми за последните

...
Рийз Уидърспун се е снимала в много филми за последните
Коментари Харесай

23 години след Професия блондинка - Рийз Уидърспун готви изненада

Рийз Уидърспун се е снимала в доста филми за последните 20 години, само че " Професия русокоска " остава един от тези, с които постоянно ще я свързваме.
 Рийз Уидърспун и кафето й със сняг, което провокира доста реакции
Безопасно ли е кафето със сняг на Рийз Уидърспун

Актрисата с новаторска рецепта

От няколко години се приказва, че актрисата работи върху продължение на  " Професия русокоска " и най-накрая пристигна моментът, в който да разберем какво тъкмо се случва.

Да, още веднъж ще се потопим в света на героинята ѝ Ел Уудс, само че не както сме си мислели. Според Variety, Рийз Уидърспун и продуцентската ѝ компания Hello Sunshine ще продуцират сериал.

Към момента сериалът е в начална фаза на създаване и е с работно заглавие Elle. Той обаче няма да бъде продължение на кино лентата от 2001 година, а предистория.

Краткият синопсис гласи, че Elle ще върне в ученическите години на Ел Уудс, с цел да забележим през какво е минала, с цел да се трансформира в младата и амбициозна дама от кино лентата. Това ни навежда на мисълта, че няма по какъв начин да забележим Уидърспун в основната роля, което повдига въпроса коя актриса ще изиграе Ел.

Задават ли се нови интриги в Калифорния

Какво се знае за трети сезон на " Големите дребни неистини "

Elle ще бъде продуциран и от AmazonPrimeVideo, тъй че точно в стрийминг платформата ще можем да гледаме сериала, когато му пристигна времето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР