Николета Лозанова и сръбската сексбомба Йована Джорджевич са футболни половинки. Свързва

...
Николета Лозанова и сръбската сексбомба Йована Джорджевич са футболни половинки.
Свързва
Коментари Харесай

Сръбска сексбомба пита Николета за бременността


Николета Лозанова и сръбската сексбомба Йована Джорджевич са футболни половинки.

Свързва ги и нещо друго. И двете ще бъдат майки през тази година. Българската плеймейтка към този момент подари вратаря на „ Левски “ Николай Михайлов с дъщеря на име Борислава. Съвсем скоро. Йована също ще роди от някогашния национал на Сърбия Филип Джорджевич. За 36-годишния нападател и ослепителната хубавица това ще бъде трета рожба, като те към този момент се радват на щерка Ноел и наследник Леон.

Джорджевич сподели супер едър стомах , което издава, че е в напреднала бременност. „ Анатомията е изгубила мозъка си при мен. Аз съм цялата в сърце, то тупти на всички места “, споделя сръбкинята. Тя не се свени да се покаже по долни дрехи, въпреки че е сложна. На други снимки пък разкрива надълбоко деколте с много набъбналите



си гърди. Снимките са коментирани даже от Николета Лозанова. Тя изпраща емотикона с влюбен взор, а Йована й отвръща със сърце. Двете сексбомби, става известно, са приятелки и даже си дават препоръки за бременността и за развъждането на бебетата след раждането им.

Ни Ло бие аверката с в обществената мрежа инстаграм с цели 854 хиляди почитатели, до момента в който Йована досега има 376 хиляди.

Животът за Джорджевич не всеки път е бил цветя и рози. През 2010-а тя прави опит за самоубийство след скандал с някогашния си. Скача от мост над река Дунав в град Нови Сад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР