Криси Тейгън се завръща към своите корени на модел. Майката,

...
Криси Тейгън се завръща към своите корени на модел. Майката,
Коментари Харесай

Криси Тейгън отново по бански за Sports Illustrated

Криси Тейгън се завръща към своите корени на модел. Майката, магнат и създател на бестселъри на New York Times е отпред на една от кориците на Sports Illustrated Swimsuit за 2024 година, заемайки най-сексапилната си поза в бански на Saint Laurent и бижута Jacquie Aiche по време на фостосесията, снимана от известния фотограф Ю Тсай.
 Криси Тейгън и Джон Леджънд демонстрират дома си пред Architectural Digest
На посетители в дома на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Къща за знамение и приказ

38-годишната Тейгън завоюва премията Новобранец на годината на изданието през 2010 година и се появи на корицата през 2014 година дружно с моделите Нина Агдал и Лили Олдридж. Оттогава тя започва своята готварска империя и се радва на цели четири деца със брачна половинка си музиканта Джон Леджънд: Луна (8 г.) Майлс (5 г.), Ести (1 г.) и Рен (11 месеца).

" Криси Тейгън съставлява новото потомство манекенски магнати ", споделя Ем Джей Дей, основен редактор на Sports Illustrated Swimsuit, в прессъобщение. Тейгън се причислява към Гейл Кинг, Хънтър Макгрейди и Кейт Ъптън, които също имат лични корици за 2024 година

В чест на 60-ата годишнина на Sports Illustrated Swimsuit, марката провежда фотоси на някои митове, създавайки трилогия от корици с някои от най-известните лица, красяли в миналото страниците на SI Swim, в това число Криси Тейгън, Кейт Ъптън, Тайра Банкс, Кристи Бринкли, Марта Стюарт, Моли Симс, Май Мъск, Лейна Блум, Паулина Поризкова, Уини Харлоу и други.

Тейгън постоянно е била доста открита по отношение на личното си странствуване за метода, по който наподобява и процедурите по пластична хирургия, на които се е подлагала. По-рано тази година тя се появи в Watch What Happens Live с Анди Коен и разкри, че си е правила промяна на " гърдите три пъти ".
 Криси Тейгън и транспарантната ѝ рокля, за която всички приказват
Прозрачната рокля на Криси Тейгън, за която всички приказват

Откровена с почитателите си, както постоянно

През март 2020 г.  за първи път призна, че има гръдни импланти, като изясни, че се е подложила на пластична интервенция, когато е била на 20 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР