Победителката от риалити шоуто „Ергенът“ - Виктория Капитонова, от вчера

...
Победителката от риалити шоуто „Ергенът“ - Виктория Капитонова, от вчера
Коментари Харесай

Мацките от Ергенът се забавляват на Слънчака

Победителката от риалити шоуто „ Ергенът “ - Виктория Капитонова, от през вчерашния ден има нов Инстаграм профил и към този момент интензивно споделя постове в него. На последния от тях рускинята си сръбва летен коктейл в компанията на приятелката си Дениз Хайрула. Двете хубавици бяха на откриването на Za Zu в Слънчев бряг, ситуиран на именития Какао бийч, който има упоритостта да се трансформира в епицентъра на това лято.

Сред специалитетите на заведението, в което двете кокетки сплитат ръце пред обектива, са карпачо от лаврак и лобстер с конкасе от манго и кориандър, севиче, кралски рак, омар, определени риби и вариации на морски блага. Познавачите на положителната кухня били много сюрпризирани и от ароматните буябез, пате от гъши дроб, патешко магре и още куп гурме вкусотии.

На Слънчака загар събира и друга хитруша от шоуто – атрактивната Благовеста Бонбонова. Тя е много дейна в обществените мрежи и от няколко дни споделя изкусителни фрагменти от крайбрежията на атракционния курорт. На тях тя театралничи в съблазнителни пози по бански и секси тоалети.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР