Победителката от предишният сезон на Фермата – Ваня Илиева, която

...
Победителката от предишният сезон на Фермата – Ваня Илиева, която
Коментари Харесай

Ваня Илиева: Съжалявам, че хората във "Фермата" така се обиждат и се разделиха

Победителката от предходният сезон на " Фермата " – Ваня Илиева, която всички познават като Хепи Ванче, се включи посредством видеовръзка от Мексико в ефира на " Тази събота ". Как Ваня стигна до латиноамериканската страна и по какъв начин се пътува из Мексико по време на пандемията? Вижте какво показа пред водещата Диана Любенова в предаването.

" Много съм щастлива, че попаднах на такова ужасно място! Случи се по този начин, че ми предложиха проведена екскурзия на преференциална цена, след взех решение да съчетая това странствуване с група и да остана за по-дълго време ", сподели Ваня.

" На този остров не съм забелязала някакви серизони ограничения да се съблюдават, само че тук има единствено 1500 души ", добави тя.

" Иначе от другата част на Мексико всички са с маски, по заведенията за хранене на всички места ти дават дезинфекциращ гел, мерят ти температурата. Маската си я махаш единствено когато си на самата и консумираш нещо ", сподели Илиева.

" Ако би трябвало да съм откровена, до момента не съм срещнала никаква заплаха ", добавя победителката във " Фермата ".

" Гледах предаването през първия месец. Заради часовата разлика нямам доста огромна опция да виждам " Фермата ". Дочувам някакви неща, само че не мога да взема никакво пристрастно мнение... Единствено скърбя, че тези хората по този начин се наскърбяват, че по този начин се разделиха и не си изживяват тази страст. Бих се радвала да се забавляват, да са щастливи ", сподели тя.

" Ако се наскърбяват и в случай че се атакуват, те няма да живеят умерено. А те би трябвало да са щастливи и да си намират позитивни неща там. Веднъж в живота ти се случва такава страст и тя ще остане, по тази причина би трябвало да я изживеят на най-много - позитивно и с положителни планове ", заключи в края на диалога Хепи Ванче.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР