Победата на Тервел Пулев над Джоел Ходжгрийн леко нагарча, защото

...
Победата на Тервел Пулев над Джоел Ходжгрийн леко нагарча, защото
Коментари Харесай

Тервел Пулев е в спешното след победата над Джоел Ходжгрийн

Победата на Тервел Пулев над Джоел Ходжгрийн леко нагарча, тъй като незабавно откакто ръката на българина беше подвигна победоносно на кръга в " Хангара " в Коста Меса, Калифорния, стана ясно, че той е със подозрения за пукнато ребро.

До травмата се стигна, откакто Тервел получи мощен удар в тялото още първия рунд на мача против американеца, само че макар мощната болежка, той не трепна по пътя към 17-ия си триумф на професионалния кръг. За благополучие обаче събра всички сили, с цел да завърши всичко допустимо най-рано в своя изгода.

" Понесох доста тежък, мощен удар още при започване на мача. Действително, подозренията са за пукнато ребро, само че занапред ще стане ясно дали е по този начин. Просто болката, която изпитвам е доста мощна и би трябвало да се откри от какво е ", разяснява Пулев пред bTV, минути след триумфа си.

Заедно с Кубрат, Тервел напусна " Хангара " и се насочи с персоналния им автомобил към незабавното поделение на най-близката болница в Коста Меса. Двамата отхвърлиха да се качат в колата за спешна помощ с екип от експерти, които бяха дежурни по време на цялата бойна церемония.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР