Победата е толкова добре дошла, толкова трудно спечелена, толкова просто,

...
Победата е толкова добре дошла, толкова трудно спечелена, толкова просто,
Коментари Харесай

„Срамът“ на Риши Сунак от скандала със заразена кръв идва твърде късно за хора като смелия Пери

Победата е толкоз добре пристигнала, толкоз мъчно извоювана, толкоз просто, че съвсем напълно замъглява гнилата, отвратителна истина, която се крие изпод.

Риши Сунак най-сетне предлага слаби извинения за абсурда със инфектираната кръв и основава схемата за обезщетение, предложена за първи път преди година. Но за какво чак в този момент подхваща дейности?

Хедър Еванс, чийто брачен партньор Пери беше една от първите жертви, които дадоха показания в Разследването за инфектирана кръв, има концепция. „ Знаеш ли, че зад ъгъла има общи избори? “ — споделя тя многозначително.

Също по този начин си коства да се означи, че живеем в пост-г-н Бейтс против пощата. Сунак е имал горчив опит от сходна правосъдна неточност, която се е върнала, с цел да го ухапе.

Хедър и Пери се срещнаха през 1985 година, две години откакто той беше диагностициран с ХИВ и хепатит С. Лек хемофилик, Пери имаше са били инфектирани със нечиста кръв. Лекарите се пробваха да предупредят Хедър, като й споделиха, че Пери евентуално има единствено няколко годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР