По всичко личи, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди

...
По всичко личи, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди
Коментари Харесай

Роксана ще се бори за депутат в новия парламент

По всичко проличава, че коментарът, който Искра Фидосова направи преди години, гласящ, че Софи Маринова е превъзходен вид за народен представител, е взет насериозно от наследниците й в политиката. Този път Народното събрание ще бъде нападнат от фолк певицата Роксана от името на някогашния състезателен министър и основател на партия МЕЧ – Радостин Василев.

 

Кандидат-депутатката, разгласи, че ще е „ откровена и почтена, както постоянно “ с електората, само че не разяснява за какво е решила да даде доверието си на отцепника от „ ИТН “ и „ Продължаваме промяната “, защото бързала за значима партийна среща.

Родила на невръстна възраст, ромската гърла е сложена в пистите на МЕЧ паралелно до хора с университетски трофеи, поради което в групите, подкрепящи партията в обществените мрежи, има съществени брожения. Активисти са вбесени, че чалгаджийката е сложена на избираемо място и има шансове, въпреки и минимални съгласно социолозите, да кове законите на страната.

 

Друга страна на дивата още повече вбесявала актива на партията, разкриват вбесени симпатизанти – Роксана друсала мощни кючеци на предизборно събитие на Движение за права и свободи през август предходната година в Свищов, където отпред на купона бил съпредседателят на партията Йордан Цонев. Според деятели на МЕЧ наличието на Роксана в листите на партията е комплимент към някогашните й благодетели от Движението за права и свободи, защото Руди Гела се надявал точно неговата групировка да е новата патерица на властта в Народното събрание, в случай че успее да прескочи прага от 4% за влизане в Народно събрание.

Засега тази купа се пази за „ ИТН “, с която от ГЕРБ и Движение за права и свободи договарят за нов „ златен пръст “ още преди неуспеха на ротацията.

 

Певицата показа за какво е делегирала доверие на Радостин Василев. „ Видях този бунтовник и герой в „ Тик-Ток “, споделих си, че е притежател на смяна за нас и нашите деца. Запитах се кое е това момче, защо се бори и го харесах “, споделя изпълнителката. По думите й „ всички вършим неточности “, като по този начин оправдава държанието на Радостин Василев при напускането му на две партии.

 

Ромската перла е безапелационна, че МЕЧ е методът, по който ще се оправи страната, само че не пожела да разяснява държанието на водача в политическите му действия. „ Всеки прави неточности, не сме съвършени “, заключава дълбокомислено кандидат-депутатката.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР