По време на започналото днес международно изложение в Париж, Porsche обяви, че

...
По време на започналото днес
международно изложение в Париж, Porsche
обяви, че
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: Porsche анонсира 911 Speedster

По време на почналото днес международно ревю в Париж, Porsche обяви, че компанията е взела решение за пускането в серийно произвеждане на новото 911 Speedster. Двуместният открит автомобил ще бъде съединен в лимитирана серия от 1948 екземпляра, като първите му представители ще забележим през следващата година.

Porsche 911 Speedster, което е създадено на базата на фамилията 991, ще бъде първата кола, която ще се предлага с новите Heritage Design пакети, а в оборудването ще бъдат включени и 21-цолови джанти с централна гайка и с дизайн, наподобяващ този на състезателните коли на легендарната марка.

Тялото на концептуалната версия на Porsche 911 Speedster на парижкото ревю е разработена въз основата на 911 Carrera 4 Cabriolet, като тематиката е развита с калници, челен и заден похлупак от въглерод, шасито е на 911 GT3, изпускателната система е направена от титан, а предавателната кутия е шестстепенна ръчна.

Задвижващият елемент на Porsche 911 Speedster е класически за марката шестцилиндров с максимална мощ от над 500 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР