По време на задължителния лосов тест немският автомобил не успя

...
По време на задължителния лосов тест немският автомобил не успя
Коментари Харесай

Новото BMW M235 се провали с гръм и трясък на лосовия тест

По време на наложителния лосов тест немският автомобил не съумя да направи маневрата със скорост над 68 километра в час. С увеличение на скоростта на придвижване до 77 километра в час новото BMW сподели незадоволително сцепление на предните колела с пътя, тъй че колата неколкократно събаря конфигурираните конуси. Постепенното увеличение на скоростта води до дрифт с всяка внезапна смяна в траекторията.

Според специалисти този резултат е един от най-лошите в историята на лосовия тест. Според този индикатор новото BMW M235i е с по-нисък резултат даже от множеството кросоувъри. Например електрическият Hyundai Kona Electric е в положение да преодолее сходно тестване със скорост 74 километра в час. Със скорост от 75 километра в час пък е в положение да се оправи с маневрите новото Renault Captur.

А откакто доближава скорост от 76 километра в час, Kia XCeed сполучливо минава теста. Tesla Model 3 от своя страна може да избегне конфликт със скорост 83 километра в час. По време на лосовия тест, специалистите ревизират ръководството на автомобила с висока скорост. Тестваната машина би трябвало да направи остри маневри, без да допира конусите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР