По време на традиционната си годишна пресконференция, лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen

...
По време на традиционната си годишна
пресконференция, лекотоварното
подразделение на Volkswagen- Volkswagen
Коментари Харесай

Първи поглед към новия Volkswagen Amarok

По време на обичайна си годишна пресконференция, лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), разгласи, че трансформацията на компанията продължава с цялостна мощ, а крайната цел остава да бъде сериозното й развитие в средносрочен проект.

По отношение на настоящото си положение, от VWCV разясняват, че новото Caddy се радва на отличен потребителски интерес, и че още през тази година ще стартират първите изпитания на първите в историята на марката автомобили- ID-BUZZ, оборудвани със система за .

От VWCV споделят също по този начин, че на фирмата с Ford върви по проект, като предвижда три общи плана. Един от тях е изцяло новото потомство на пикапа Amarok, който ще бъде създаден и произвеждан от Ford от идната година.

"Това ще бъде освен един фантастичен пикап ", разясняват от Volkswagen Commercial Vehicles. "Това ще бъде и един същински Volkswagen- с ясноизразено ДНК, както по повод на технологии, по този начин и по повод на дизайна ".

Интересни вести дават обещание от VWCV и по отношение на новия Multivan, който ще бъде представен след няколко седмици и още от самото начало на пазарното си предлагане ще бъде разполагаем и в зареждаема (plug-in) версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР