По време на събитията, на които Xiaomi представи множество нови

...
По време на събитията, на които Xiaomi представи множество нови
Коментари Харесай

Китайски аналог на Chromecast

По време на събитията, на които Xiaomi показа голям брой нови артикули, в това число флагманските смарт телефони Xiaomi 12, слушалките True Wireless 3 и смарт часовника Watch S1, беше показан и компактният безжичен проектор Xiaomi Paipai, изпълняващ функционалности, сходни на тези на Гугъл Chromecast.

Малкото устройство, състоящо се от два модула, се побира елементарно в джоба и е в положение да предава видео от вашия компютър към външни устройства посредством Wi-Fi връзка. Безжичният екранен проектор Xiaomi Paipai е направен в минималистичен дизайн, състои се от две елементи, всяка от които има личен Wi-Fi модул. Предавателят и приемникът на сигнала в действителност образуват местна мрежа (LAN).
`Китайски

Според разработчиците устройството Xiaomi Paipai е готово за работа и не изисква инсталиране на драйвери, просто включвате и пускате. Устройството осъществя поддръжка на голям брой кодеци, ниско равнище на компресия и точна синхронизация на тон и изображение, както и поддръжка на протокол за предаване на 5G честотния диапазон.

USB Type-C конектор се употребява за свързване към компютър и други устройства, като тв приемник или екран. Създадената местна мрежа е в положение да предава видео в 4K ULTRA HD резолюция със скорост от 30 фрагмента в секунда. Цената на Xiaomi Paipai в Китай е еквивалентна на $80. За стартирането на световната версия на устройството към момента не се оповестява нищо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР