По време на работната си визита в Полша министърът на

...
По време на работната си визита в Полша министърът на
Коментари Харесай

Владимир Зографски е новото лице на зимния ни туризъм

По време на работната си аудиенция в Полша министърът на туризма се срещна с българския играч по ски скокове Владимир Зографски, който е и международен първенец. Двамата разискаха необятен кръг от тематики, свързани с туризма и спорта, оповестиха от министерството.

„ Вярвам, че най-хубавите посланици на България са хората, които я носят в сърцето си. Чиито очи я виждат с любов. Туризмът дава необятни благоприятни условия за напредък на стопанската система ни. Той е и един от най-силните и сполучливи принадлежности за мека дипломация, за това България да влезе в сърцата на доста хора по света с хубостта, с гостоприемството и топлината на слънцето и хората си “, изясни.

От своя страна Владимир Зографски съобщи, че е благополучен, че има опцията да се приготвя за надпревари в Полша, само че постоянно с наслада се връща в България.

С наслада ще се включа в популяризирането на страната ни на полския пазар, сподели още той.

Владимир Зографски е извънредно различим и обичан от поляците. През септември тази година приключи шести в следващия старт от лятната верига Гран при, като резервира първото място в генералното класиране, се напомня в известието.

В началото на март 2023 година от министерството оповестиха, че българският играч по ски алпийски дисциплини Алберт Попов става новото лице на зимния ни туризъм и алегоричен дипломат на дестинация и бранд България. Футболната легенда Христо Стоичков стана в края на май 2022 година един от новите посланици на туристическа дестинация България.

Министър Динкова от през вчерашния ден е на работно посещаване в полската страна във връзка провеждането на втория Европейски конгрес за спорт и туризъм и третата двустранна среща на специалистите в туризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР