По време на преговорите колегите от Скопие се държаха така

...
По време на преговорите колегите от Скопие се държаха така
Коментари Харесай

В Скопие се държаха, все едно са в ЕС

По време на договарянията сътрудниците от Скопие се държаха по този начин все едно България е претендент, а не те. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по време на чуването си в Народното събрание.

Според външния министър Екатерина Захариева, до момента в който не получим правни гаранции - както от Скопие, по този начин и в подтекста на преговорния развой в Европейски Съюз, че политиката ще бъде изменена, ние не можем да дадем единодушие за осъществяване на първата междуправителствена конференция и стартиране на договаряния за участие. 

Мнозинството отхвърли предлагането на левицата в пленарната зала да бъде изслушан министър председателят Бойко Борисов.

България е правила всичко по силите си в опит да реализира едно качествено ново начало в двустранните връзки със Скопие.

От признаването на независимостта през 1992 година, подаването на ръка за помощ във всяка рецесия, през българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, когато страната ни сложи високо в дневния ред на Европейски Съюз разширението, до помощта ни за справяне с Коронавирус ", съобщи вицепремиерът Екатерина Захариева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР