По време на пандемията мнозина преминаха към дистанционна работа. В

...
По време на пандемията мнозина преминаха към дистанционна работа. В
Коментари Харесай

Испанските хотелиери измислиха как да оцелеят без туристи

По време на пандемията мнозина минаха към отдалечена работа. В Испания даже влезе в действие декрет, уреждащ работата на разстояние. В същото време доста хотели са на ръба на банкрута поради неналичието на туристи. Но излаз има. Много хотели, изключително тези, ситуирани в огромните градове, в този момент оферират стаи и конферентни зали за работещи отдалечено.

Първа, предложила това е френската верига B&B, която стартира да дава чартърен стаи в своите хотели в Испания и Португалия от 9:00 до 19:00 за 19 евро.

Последва я хотелът Aloft Madrid Gran Vía. В него може да се наеме пространство за 12 евро в една от просторните общи елементи от 9:00 до 18:00 часа. Наемът включва достъп до бърз интернет и опция за щемпел до 20 листа дневно гратис.

Meliá Hotels International предлага стаи за работа от 8:00 до 20:00. Тук към този момент е по-скъпо - от 49 до 109 евро. Тази процедура към този момент е въведена от веригата хотели в Испания, Германия, Англия, Италия и Съединени американски щати.

Ако приказваме за хотелите от групата на Barceló, те са предложили сходни услуги в своите градски хотели и преди. Но в последно време търсенето се усили.

NH Hotel Group също стартира да опитва с коуоркинг пространства и самостоятелни работни пространства.

Хотелът Palladium Hotel Group, в своя хотел Only YOU Atocha в Мадрид, е внедрил работни пространства както в частни стаи, по този начин и в общи елементи.

И веригата Riu Hotels & Resorts отпусна за това хотел Riu Plaza España в испанската столица.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР