По време на конференцията WWDC 2018, компанията Apple анонсира функцията

...
По време на конференцията WWDC 2018, компанията Apple анонсира функцията
Коментари Харесай

Apple опрости бета-тестването на приложенията за iOS

По време на конференцията WWDC 2018, компанията Apple анонсира функционалността Public Link за фирмената услуга за тестване на приложения TestFlight. Благодарение на нея, разработчиците ще могат да отворят достъпа до бета-версиите на своите стратегии за хиляди консуматори.
Предимството в новия способ за покана за присъединяване в бета-тестването се състои в цялостната му самостоятелност. Сега разработчикът е задоволително просто да генерира линк и да го изпрати на общодостъпно място. Преди това трябваше ръчно да предложения всеки консуматор поотделно.

След прехода посредством линка, потребителя ще отиде до сваляем файл с тествания програмен продукт. Преди това трябваше да се вкарват неповторими ключове и правенето на други ненужни дейности.

В този миг, оптималният брой консуматори, които могат да бъдат поканени да вземат участие в бета-тестването, е стеснен до 10 000 души. Въпреки това, разработчикът може независимо да управлява броят на тестерите. Той може да понижава или усилва техни брой по свое убеждение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР