По време на кампанията се очакват скандали, които ще повлияят

...
По време на кампанията се очакват скандали, които ще повлияят
Коментари Харесай

Политолог: Съставянето на правителство зависи от Има такъв народ

" По време на акцията се чакат кавги, които ще повлияят изборите. Не се задълбочава в свадите, най-голямото събитие са глобите по закона „ Магнитски “. Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " политологът от " Тренд " Димитър Ганев.

По думите му Движение за права и свободи сигурно ще бъде наранена поради директната си връзка със глобения Пеевски. А се работи мъчно за глобена партия.

" Уволнението на проф. Кантарджиев бе най-голямата политическа неточност на служебния кабинет. Тази кадрова чистка се удари в стена в този случай, макар политиката на „ изчегъртване “. Ситуацията бе призната като персонална вендета от доктор Кацаров и неправда ", разяснява Ганев.

Той счита, че има растеж при " ИТН ", само че не има вяра да доближат 30 депутата от горната страна. А при Демократична България и " Изправи се! Мутри вън " не чака повишаване на електоралната поддръжка.

" Съставянето на последващо държавно управление зависи от " ИТН ", в случай че прекрачат " алените " линии, които са си сложили, да се коалират с така наречен партии на статуквото, ще има кабинет. Част от служебния кабинет може да бъде припознат за постоянен кабинет ", показа Ганев. А съгласно изследванията все още, дребна преднина отпред имат ГЕРБ.

20 % от гласоподавателите са взели решение за кого да гласоподават или в самия ден на вота, или няколко дни преди този момент.

Според него от " ИТН " горят мостове, като отхвърлят коалиране с Българска социалистическа партия, само че не считам, че ще има трети избори. Защото в случай че се случи, може да докара отлив от поддръжката към партията на Трифонов.

" На постоянните избори вотът беше протестен против ГЕРБ, само че не се знае дали той ще толкоз мощен след отдръпването на Бойко Борисов ", сподели още Димитър Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР