По време на дебатите във връзка със земетресенията, засегнали Турция

...
По време на дебатите във връзка със земетресенията, засегнали Турция
Коментари Харесай

Кючюк от Страсбург: Апелирам ЕС да окаже пълна подкрепа на бедстващите от опустошителните земетресения

По време на дебатите във връзка със земетресенията, засегнали Турция и Сирия предходната седмица, евродепутатът от Движение за права и свободи изрази поддръжка към потърпевшите и вяра, че в тези сложни времена европейското гражданско общество и институциите ще се обединят в помощ на бедстващите.

„ Призовавам за цялостна готовност на гражданското общество на Европа, дано всеки европейски жител да помогне. Хората в Турция и Сирия са потънали в скърб, до момента в който се пробват да оцелеят без дом и санитарни условия. Сега те имат потребност от генератори за ток, одеала, топли облекла, вода и храна. Имат потребност от нашата поддръжка! Това е въпрос на взаимност, въпрос на сливане на силите ни в помощ на хората в Турция и Сирия, с цел да се върнат към живота “, съобщи Кючюк.
Илхан Кючюк
Лидерът на европейските либерали изрази признателност към комисар Ленарчич и целия му екип за подхванатите решителни дейности посредством механизма на Европейски Съюз за гражданска отбрана.

„ Бих желал също по този начин да приветствам и да благодаря на хилядите избавителни екипи от Европейски Съюз и доброволците, които се борят за чудеса на терен. Въпрос на взаимност е, въпрос на сливане на силите ни в помощ на хората в Турция и Сирия, с цел да се върнат към живота. Необходима е политическа, филантропична и морална поддръжка! “, разяснява още Кючюк от Страсбург./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР