По време на азиатската сесия петролът остана стабилен, като Брент

...
По време на азиатската сесия петролът остана стабилен, като Брент
Коментари Харесай

По време на азиатската сесия петролът остана стабилен

По време на азиатската сесия петролът остана постоянен, като Брент и Суров нефт се тъгуваха на равнища 84,10 и 78,80 $.   Пазарът чака решението на ОПЕК+ по отношение на политиките за добива, който бе намален с 2 млн. барела дневно през октомври. ОПЕК+ евентуално ще резервира политиката за рандеман на нефт непроменена на срещата в неделя, заяви Reuters, базирайки се на пет източника от петролния картел ОПЕК+. Други двама неназовани представители са на мнение, че е евентуално да се обмисли в допълнение понижаване на производството, с цел да се поддържат цените, които се намалиха заради опасения от световно икономическо закъснение.  
Основните показатели в Азия също останаха без сериозна смяна. Hang Seng и Nikkei са на равнища надлежно 18 613 и 28 063 пункта.
Американските показатели Nasdaq и S&P500 са на зелена територия, на равнища надлежно 11 540 и 3 970 пункта.   Златото се повиши с 1% до равнище от 1 768 $ за унция.   Доходността по американските облигации означи лек спад до равнища 4,47 и 3,72% за 2-годишните и 10-годишните бумаги.   След вчерашните данни за инфлацията в Германия, които бяха под упованията на пазара, европейските държавни облигации се търгуват при рентабилност надлежно 1,94 и 3,85% за 10-годишните бумаги на Италия и Германия. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР