По-възрастен, по-дебел, с различни зъби и уши. Това са част

...
По-възрастен, по-дебел, с различни зъби и уши. Това са част
Коментари Харесай

Защо Ким изглежда по-дебел и с различни зъби?

По-възрастен, по-дебел, с разнообразни зъби и уши. Това са част от разликите, които откриха феновете на тайните теории в фотосите на севернокорейския водач Ким Чен-ун преди и след мистериозното му неявяване през април, написа БТВ.

Именно това накара потребителите в интернет да се замислят – в действителност ли това е 36-годишният деспот или има двойник. По време на 20-дневното му неявяване се заприказва, че Ким е тежко болен и даже е умрял.

Ким Чен-ун беше забелязан за последно на обществено място на 11 април, когато председателствуваше среща на ръководещата партия по предварителната защита на коронавиурса. На 1 май той още веднъж беше под светлината на прожекторите и откри Сунчхонския цех за торове.

И с невъоръжено око се вижда, че на фрагментите „ Преди " и „ След " лицето е друго. Защитникът на човешките права Дженифър Зенг отбелязва, че то е с друга форма – по-пухкаво е, очите са по-присвити, има бенки на разнообразни места, а зъбите несъмнено са с друга форма. Тя намира противоречие във формата на ушите и даже телосложението, като прибавя, че даже наподобява застарял.

Други откриват, че носът му е по-кръгъл и има друга прическа. Основната доктрина е, че севернокорейският водач е умрял и сменен с човек, който наподобява на него. Други позволяват, че не се появявал дълго време, тъй като се е възстановявал от пластична интервенция.

Покрай теориите за двойник на Ким, остаряло и съвсем забравено видео от 2017 година още веднъж се завъртя в общественото пространство.

На него се вижда по какъв начин Ким Чен-ун беседва с други двама мъже на площадка за балистични ракети. Това, което буди съмнение е, че непознатите наподобяват на севернокорейският водач.

Освен идентичните прически и телосложение, съмнение буди и фактът, че мъжете са облечени идентично. Вярва се, че водачът на КНДР постоянно се обкръжава от двойници, с цел да избегне опити за нападение.

Използването на двойници не е оригиналност в света на диктаторите. Най-известният образец е на иракският водач Садам Хюсеин, за който се счита, че е имал десетки двойници през годините. Историята му по какъв начин се е скрил от света, до момента в който е бил под прожекторите е разказана във кино лентата „ Двойник на дявола “ (The Devil`s Double).

За водача на Съюз на съветските социалистически републики Йосиф Сталин също се знае, че е имал двойник на име Рашид, тази процедура е употребена и от едноличния началник на Третия немски райх Адолф Хитлер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР