По въпроса с пътните фирми, винаги сме имали конструктивни предложения,

...
По въпроса с пътните фирми, винаги сме имали конструктивни предложения,
Коментари Харесай

Нанков: Нашият интерес винаги е бил устойчивост на банковата система, ясен курс към Еврозоната

" По въпроса с пътните компании, постоянно сме имали градивни оферти, само че последната година не бяха възприемани. Позицията ни по тематиката беше безапелационна. Това решение е в патримониума на изпълнителната власт, имам предвид АПИ, Регионално министерство. Това съобщи Николай Нанков от ГЕРБ в студиото на " Панорама ".

Интересът на ГЕРБ, изключително за сходни значими проблеми като избора на гуверньор на Българска народна банка, постоянно е в полза на обществото. Когато ние взимахме сходно отговорно решение, избрахме за гуверньор Димитър Радев, приет на европейско и международно равнище. Нашият интерес постоянно е бил резистентност на банковата система, явен курс към Еврозоната, сподели той.

" Ако ние, от коалиция ГЕРБ-СДС, бяхме номинирали ръководител на управителния съвет на АПИ, той щеше да подпише и да поеме своята отговорност “, добави Нанков.

По мотив изборът на шеф на Българска народна банка Нанков разяснява:

" Изборът на гуверньор, дай Боже да бъде с качествата на Димитър Радев, е напълно в пълномощията на сегашната коалиция. Предполагам, че сътрудниците не са съумели, изключително " Продължаваме промяната ", да намерят някой непосредствен, кум, брачен партньор, тъст и така нататък с неговите качества или с по-добри такива. Поради това сме очевидци на тази обстановка за следващ път. "

По думите на Нанков едно бъдещо служебно държавно управление при настоящето положение на фискалния запас надали ще бъде най-хубавото за страната.

" Но също по този начин не знам не е ли по-лошо за страната - това държавно управление, което освен е на радиоактивни връзки между тях вътре в обединението, само че в последните седмици става радиоактивно и за цялото общество и страната ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР