По утъпканата пътека на медийно спокойствие на Румен Радев изглежда

...
По утъпканата пътека на медийно спокойствие на Румен Радев изглежда
Коментари Харесай

Първото интервю на Кирил Петков в „Панорама“ ще е на запис

По утъпканата пътека на медийно успокоение на Румен Радев наподобява е поел Кирил Петков. Тази вечер след 21 часа той би трябвало да даде първото си огромно премиерско изявление в „ Панорама “. Самото изявление пред Бойко Василев действително към този момент е обещано – и то още през вчерашния ден.

Записът на диалога е изработен в четвъртък в Министерски съвет, с цел да може Кирил Петков през днешния ден да е в Брюксел. Той отлетя натам непланирано, макар че беше декларирал изрично, че тази седмица няма да направи европейския си дебют. Дори и смяната в проектите обаче не може да изясни за какво не е определен формат видео връзка онлайн. По този метод новият ни министър председател щеше да има опция да опише за днешните си значими срещи с Йенс Столтенберг и Урсула фон дер Лайен.

Първото изявление на Петков след встъпването му в служба също бе по националната телевизия. То беше прекъснато небрежно от министър-председателя, който съобщи на журналистката Надя Обретенова, че би трябвало да потегля, тъй като има значими неща, които да си съобщи със Стефан Янев, от който наследи поста.

Предпочитането на комфорта на записа и предварителните въпроси до момента беше запазена марка на президента Румен Радев. Неговите изяви онлайн за целия му първи мандат могат да се преброят на пръстите на едната ръка.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР