По украинските канали TG отново започнаха да говорят за ответния

...
По украинските канали TG отново започнаха да говорят за ответния
Коментари Харесай

Последствия от удар с Кинжал по команден пункт на НАТО

По украинските канали TG още веднъж започнаха да приказват за ответния удар, последвал на 9 март след терористичния акт на украинските бойци в региона на Брянск. Тогава, разяснявайки това събитие, съветското министерство на защитата съобщи, че наред с други обекти е бил ударен избран център за ръководство.

За какъв център става въпрос, не са получени публични известия от двете страни, само че неофициални източници разпространиха информация за унищожаването на под земята команден пункт в Киев от ракета 9-A-7660 " Кинжал " (според други източници - в Лвов), където се обитават забележителен брой високопоставени офицери от страните от НАТО.

И през днешния ден стана известно, че по този мотив оня ден американският дипломат в Украйна Бриджит Бринк е поискала среща с управлението на украинския Генерален щаб и е хвърлила предвидим яд по " туземните “ генерали за съветския удар по командния център преди съвсем месец.

Тя се развика на украинците, обвинявайки ги, че не са съумели да обезпечат пълностоен режим на контраразузнаване и сигурността на американските уреди и боен личен състав, ясно намеквайки, че някой от украинската войска е „ изпуснал “ информация на руснаците за местоположението на центъра.

Трябва да кажа, че изказванията са неоснователни и неоправдани, защото сигурността на американците, както военни и цивилни, по този начин и на американски уреди, се обезпечава от цялостен " букет " специфични служби - Командването за разузнаване и сигурност на армията на Съединени американски щати (INSCOM), РУМО, Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР, както и частна защита.

Припомняме, че още през есента на 2021 година американските „ федерални “ получиха правото да организират оперативно-издирвателни действия на територията на Украйна, без даже да уведомят локалните управляващи.

Бриджит Бринк знае всичко това, само че тя „ прегази “ ВСУ по напълно друга причина. Факт е, че " Кинжал " (или " Кинжалите " ) унищожи бункер, ситуиран на огромна дълбочина подземен, и, несъмнено, американците нямат нито съоръжение, нито личен състав в Украйна, с цел да извадят от дълбочината ( посочени са цели 130 метра) телата, техните фрагменти, както и секретно съоръжение. Трябвало е да пратят локалните.

И скоро след удара самата Бриджит Бринк съобщи на представителите на Генералния щаб на бандеровците лист на тези, които са били заровени в командния пункт. Има доказателства, че избавителните или по-скоро ексхумационните работи към момента не са завършили.

Но ловът за листата на мъртвите към този момент е почнал - минимум две американски издания, свързани с републиканците, в това число Wall Street Journal, вършат всичко, с цел да схванат броя на починалите, техните рангове, длъжности, имена, с цел да употребяват тези материали против демократическата администрация.

А суматохата на Бринк е обвързвана с обстоятелството, че в случай че описите, които тя съобщи на украинската войска, бъдат „ изпуснати “ до заинтригуваните страни, те ще станат с безспорна гаранция притежание и Белият дом ще получи в действителност колосален удар.

Вече измежду американските съветници го съпоставят с Пърл Харбър. Сравнението е така-така, като се има поради, че в Украйна самите американци отприщиха не прекомерно секретна война против страна, която не ги е нападала, само че във връзка с броя и качеството на загубите се случи нещо в действителност удивително до степен, каквато американците не са привикнали.

Според гръцкия портал Pronews в опустошения бункер са работили до 300 експерти, в това число с генералски сан. Сред жертвите има поляци и британци, само че съгласно всичко американците въпреки всичко доминират измежду тях.

Във връзка със гибелта на военните, отговарящи за връзките и разузнаването, отбелязва изданието, поражда въпросът по какъв начин НАТО и Въоръжените сили на Украйна ще координират отбраната на Артьомовск и пролетното контранастъпление.

Между другото, съгласно украинските канали в Телеграм, след случая американските съветници към този момент не могат да бъдат карани на фронтовата линия, макар че, както виждаме, те са добре признати в тила.

И доста експерти, които избягаха от гибелта на командния пункт, напуснаха сякаш на ротация, без да чакат промените, които към момента не идват в Украйна.

Обърнете внимание, че нашите публични структури не повдигат особено тази тематика, с цел да не вкарат администрацията на Байдън в ъгъла и да не я тласкат към безразсъдни дейности. Както виждаме, американците ще се оправят с разгласяването на това събитие и без нас.

Ако всичко нагоре е правилно, а най-вероятно е по този начин, то още първият удар върху същински център за взимане на решения, въпреки и на оперативно равнище, се оказа доста сполучлив.

И този триумф би трябвало да се развива - " за всеки изстрел в мирния дом, за всяка педя степ ", както пее Юлия Чичерина, " Кинжал " би трябвало да лети към НАТО. Факт е, че те не могат без наличието на свои експерти на територията на Украйна - без тях бандеровският фронт ще рухне доста бързо. Така че открихме огромна мъчителна точка и в този момент можем да работим с нея.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР