По този начин компанията им осигурява възможност да започнат реална

...
По този начин компанията им осигурява възможност да започнат реална
Коментари Харесай

Yettel отваря всички свободни позиции за бежанци от Украйна

По този метод компанията им обезпечава опция да стартират действителна работа и да изградят нов живот отвън родината
Yettel  дава опция на хора, наранени от конфликта  в Украйна, да аплайват за всички налични отворени позиции в компанията. За тях могат да аплайват всички регистрирани като бежанци в Службите за краткотрайна протекция, които имат подобаващите за съответните позиции подготовка и опит и са над 18-годишна възраст. По този метод пострадалите от спора в Украйна имат късмет да стартират действителна работа в софтуерна компания в страната и да изградят нов живот отвън родината си.

„ Продължаващата невиждана обстановка слага на тестване освен засегнатите от спора, само че и нашата човещина и съпричастност. Като обществено виновна компания и един от най-големите работодатели в страната, фокусът ни постоянно е бил и ще бъде върху хората, които са в сърцето на всичко, което вършим. Отваряме порти за всички украински бежанци, с цел да ги подкрепим в този сложен за всички миг и им помогнем да слагат ново начало ”, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Хора и просвета ” на Yettel България.

Отворените за претенденти свободни работни места са както в столицата, по този начин и в други градове в страната и включват позиции в разнообразни отдели на компанията като администрация, обслужване на клиенти, маркетинг, складово обслужване, продажби, финанси, човешки запаси, IT и разработка на програмен продукт, и други

Кандидатите ще минават през общоприета процедура за асортимент на чиновници. В взаимозависимост от позицията, утвърдените ще могат да стартират работа, като ще се възползват от всички преимущества и обществени придобивки, предоставяни на останалите чиновници на Yettel.  Освен това в първите месеци след назначението им в компанията те ще получават и спомагателна поддръжка във тип на надбавка за наемане на жилище, грижи за децата и уроци по български език, която да подкрепи тяхната релокация и сполучливо консолидиране в компанията и България. Повече за наличните благоприятни условия за работа в Yettel претендентите могат да открият на, а за въпроси, свързани с спомагателната поддръжка и консултация по процеса на кандидатстване, могат да пишат на [email protected].

Инициативата е поредна стъпка от страна на телекомуникационната компания в поддръжка на засегнатите от рецесията в Украйна. Още в първата седмица от спора Yettel обезпечи безвъзмездни интернационалните диалози сред двете страни и безвъзмезден роуминг, както и даде безплатно предплатени карти за мобилен интернет за бежанците от Украйна, пребиваващи у нас.

Служителите на компанията също непосредствено застанаха зад идеята. В рамките на самодейност, проведена от фондация „ Три дами ” и неправителствената организация „ Мати Украйна ”, чиновниците събираха и подариха помощи за бягащите от войната украински жители, които идват в България, както и за украинците на територията на Украйна. За тях бяха дарени движимости от първа нужда, включително облекла, храна, детски играчки, одеяла и завивки, санитарни материали и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР