По разследване на прокуратурата в Пловдив за отправени неверни сигнали

...
По разследване на прокуратурата в Пловдив за отправени неверни сигнали
Коментари Харесай

Хванаха двама хлапаци за бомбени заплахи срещу училище в Пловдив

По следствие на прокуратурата в Пловдив за отправени погрешни сигнали за сложено взривно устройство в Професионалната гимназия по превоз и строителни технологии " Гоце Делчев “, са събрани доказателства за съпричастността на още две малолетни момчета, оповестиха от обвиняването.
Сигналът е бил подаден на 30 март посредством позвъняване на тел. 112 от улична телефонна кабинка в града. При осъществената инспекция не е било намерено взривно устройство в постройката на учебното заведение. 
Проведени са голям брой следствени дейности, които не престават и сега. На 1 април като обвинен е бил притеглен 23-годишен мъж и е бил арестуван за период до 72 часа.
В хода на следствието са събрани спомагателни доказателства, сочещи на присъединяване на още малолетни момчета, които са били позиционирани в самата телефонна кабина и наоколо до нея, като следва да се откри кой всред тях какви закани е отправял.
Поради събраните нови доказателства по отношение на открита съпричастност и на други лица в действието и фактът, че арестуваният е с чисто правосъдно минало, по отношение на него е взета мярка „ подписка “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР