По-рано тази седмица можехме да пренебрегнем слуховете, че връзката на

...
По-рано тази седмица можехме да пренебрегнем слуховете, че връзката на
Коментари Харесай

Ще спасят ли отношенията си Брадли Купър и Ирина Шейк?

По-рано тази седмица можехме да пренебрегнем слуховете, че връзката на Брадли Купър и Ирина Шейк „ виси на косъм “. Според още един източник обаче нещата наподобяват още по-мрачни.
 image2_16x9.png Още по-красиви с Doppelherz® (игра с награди) На фокус
Той отива още по-далеч, потвърждавайки пред изданието “E!”, че щерка им Леа де Сен Шейк Купър е единственото нещо, което кара артиста и модела да останат дружно.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк >>>

„ Нещата се усъвършенстват, само че след това двамата още веднъж се оказват в обстановка, в която се питат дали е най-добре да останат двойка “ , споделя анонимникът. „ Те желаят да бъдат дружно поради щерка си, само че никой от двамата не е благополучен. “

През май съветският модел Ирина Шейк се появи сама на Мет Гала. Същият източник твърди, че с артиста прекарват време сами, с цел да ревизират какво е положението на връзките им.

 Брадли Купър и Ирина Шейк Getty

„ Те са вложили доста във връзката си и е мъчно просто да го оставят. Правят разнообразни опити, с цел да намерят метода. Те обичат доста щерка си и това няма да се промени, без значение от всичко “ , споделя анонимният източник, и прибавя: „ Двамата имат доста история, а скъпата им щерка ги държи дружно към този момент. “

В последна сметка, с цел да пораства щастливо едно дете, то се нуждае и родителите му да намерят щастие– дружно или поотделно. Надяваме се Брадли и Ирина да съумеят да изгладят взаимоотношенията си (независимо какъв брой харесваме артиста и Лейди Гага дружно – знаем, че и вие си го помислихте!).

Припомнете си тук щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР