На мястото на инцидента са началникът на регионалното управление на

...
На мястото на инцидента са началникът на регионалното управление на
Коментари Харесай

Отцепиха Ростов на Дон , терористи от Ислямска държава взеха за...

На мястото на случая са началникът на районното ръководство на Федералната работа за осъществяване на наказванията, както и представители на сътрудничещите правоохранителни органи и прокуратурата, оповестиха от ведомството. Група чиновници от централния офис на Федералната работа за осъществяване на наказванията отидоха в региона. Водят се договаряния за освобождение на заложниците.

 

Районът към следствен арест №1 беше отцепен, а придвижването в центъра на града беше лимитирано. Mash твърди, че в ареста идват коли за спешна помощ и Националната армия. Близо до постройката на следствения арест са видяни чиновници на ОМОН. Съобщава се, че в региона на Ростов е имало нередовност в Telegram.

Според телеграм канала Baza шестима (според друга версия - седем) обвинени са избили решетките на прозореца в килията си и са влезнали в дежурната. Те взеха за заложници началника на оперативния отдел подполковник Александър Богма и младши дежурен контрольор Виктор Кончаков, а също по този начин желаеха кола, оръжие и опция да изоставен центъра за задържане.

 

Други медии оповестяват, че пандизчиите, които са взели заложниците, са били държани в разнообразни килии, само че е имало връзка сред тях; изземването е било подготвяно няколко месеца и е координирано извън.

 

Руските организации и телеграм канали оповестяват, че някои от пандизчиите, взели заложници, са наказани за тероризъм. Baza разгласява имената на петима пандизчии: Сайпудинов, Камнеев, Цицкиев, Гиреев, Акиев и Гандалоев.

 

Meduza, превод ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР