По-рано тази пролет Square Enix отбелязаха това, което мнозина споделяха

...
По-рано тази пролет Square Enix отбелязаха това, което мнозина споделяха
Коментари Харесай

Излезе официалния трейлър към Forspoken: In Tanta We Trust

По-рано тази пролет Square Enix означиха това, което мнозина споделяха във виртуалното пространство – че Forspoken е отчаяние за японския издател. Освен чистата облага, играта на Luminous Productions беше подложена на критика поради разнообразни нейни недостатъци, а повода, както към този момент ви разказахме, се крие в напускането още при започване на работата по играта на нейния основател Хаджиме Табата. Оттук насетне цялостната визия за Forspoken се изменила и това дало своя резултат. Все отново Square Enix и Luminous Productions ще се опитат да трансформират мнението за Forspoken на доста от нейните критици с допълнението In Tanta We Trust. Тази седмица излезе и видео към експанжъна, чиято премиера е в края на месеца – на 28-ми.

В него основната героиня Фрей Холанд се впуска в едно ново премеждие, което ще я води към предишното на Атия и я събира с Танта Синта, нейната майка, в опит да спасят света. Тази нова задача носи със себе си нови бойни техники и ходове, нови заклинания, като да вземем за пример мини черна дупка, която засмуква враговете ви, както и нови врагове.

„ Събитията в новото DLC се развиват незабавно след тези в истинската игра. Фрей най-сетне е донесла мир в Атия, само че резултатите от Разлома са останали. В търсене на метод да се оправи със обстановката, Фрей чува тайнствен глас. Тя го последва към дестинация, която в никакъв случай не си е представяла: предишното “, гласи анонса на In Tanta We Trust.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР