По повод провеждането на дванадесетото издание на Международния куклено-театрален фестивал

...
По повод провеждането на дванадесетото издание на Международния куклено-театрален фестивал
Коментари Харесай

Безплатен градски тур разказва за Пиеро в града

По мотив провеждането на дванадесетото издание на Международния куклено-театрален фестивал за възрастни „ Пиеро “ Община Стара Загора в партньорство с Държавен Куклен спектакъл Стара Загора провеждат нов безвъзмезден градски тур от поредицата " Стара Загора - неразказани истории по вършиме улици... “. Той ще бъде извършен два пъти- на 26 септември (неделя) от 11.00 часа и на 28 септември (вторник) от 18.00 часа с начална спирка Туристически информативен център.

„ Пренесете се в чудния свят на едноименния, постоянно влюбен идеалист със завладяващото странствуване " Пиеро в града ". Екскурзовод ще бъде Мария Славчева, която ще разкрие кой е Пиеро, както и ще показа емблематични места, свързани със станалия обичаен конгрес.

Градските турове са безвъзмездни, само че с стеснен брой места - 20, за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Желаещите могат да се запишат на място в Туристически информативен център (бул. “Руски “ № 27), на тел.: 042/ 62 70 98 или на имейл: [email protected].
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР