По повод призивът на вицепремиера Красимир Карачанов за протегната ръка

...
По повод призивът на вицепремиера Красимир Карачанов за протегната ръка
Коментари Харесай

Радев: Диалог с премиера има смисъл след истината за шкафчето

По мотив апелът на вицепремиера Красимир Карачанов за протегната ръка сред президент и министър председател, държавният глава Румен Радев разяснява, че разговорът има смисъл единствено, в случай че бъде подложен на здрава основа.

" Това значи по неоспорим метод да почистим истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до неуспеха в ръководството. Кои са механизмите, водещи до този циничен модел да ръководство, и по какъв начин те би трябвало да бъдат остранени. Едва тогава може да се води разговор за бъдещето. Другото е двуличие и компромис ", съобщи президентът пред публицисти в ямболското село Бояджик.

Румен Радев употребява случая да призове жителите да  градим правова страна с без значение правораздаване. " Моята огромна благодарност през днешния ден е за всички будни жители, които повече от два месеца оспорват моралното проваляне и зависимостите на малко на брой да дефинират бъдещето целия народ ", посочи президентът.

Държавният глава изрази още мнение, че настоящето ръководство е лишено изцяло от легитимност и не може да приведе страната ни през тежката здравна, обществена и икономическа рецесия

Във връзка с вчерашното решение на Радев да освободи началника на кабинета на президента Калоян Методиев, президентът разяснява, че по този метод му дава независимост " да разкрие своя неоспорим капацитет другаде, стига да получи доверието, което аз му гласувах ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР