„По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в

...
„По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в
Коментари Харесай

Има такъв народ: Няма да коментираме днешните изказвания на Борисов, спазваме законовата процедура

„ По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното: Има доста ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние напълно разумно я съблюдаваме и вървим по нея “. Това написа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов написа във Фейсбук профила си.



Пред БНР заместник-председателят на партия " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов съобщи, че от групировката няма да разясняват днешните изказвания на премиера, че ГЕРБ ще предложи вид за ново ръководство на страната и че могат да поддържат държавно управление на втората политическа мощ – Има Такъв Народ, за което може да се включат „ дежурни депутати “.

„ Това е доста тежка, комплицирана задача (съставянето на държавно управление - бел. ред.) и изисква несъмнено време. Така че да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Нещо повече, в случай че толкоз им е нужно за нещо, съм подготвен да имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната “, сподели Бойко Борисов при откриването на постоянното държавно съвещание през днешния ден.

Вчера от „ ИТН “ оповестиха, че няма да вземат участие в обединения с ГЕРБ, Движение за права и свободи или Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР