Извънредното заседание на парламента днес потвърди пред избирателите абсурдността на

...
Извънредното заседание на парламента днес потвърди пред избирателите абсурдността на
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Политиците живеят в свой балон на междуличностни отношения

„ Извънредното съвещание на Народното събрание през днешния ден удостовери пред гласоподавателите глупостта на това по какъв начин политиците живеят в един собствен затворен балон на междуличностни взаимоотношения, в които подреждат своите ползи, страхове, а в случай че щете и цели, свързани с това да се пазят от нарушаванията, които са правили в предишното. “

Това разяснява в студиото на Euronews Primetime политическият психолог проф. Антоанета Христова.

„ Абсурдността с обидите един към различен, с изкуствения метод, по който желаят да ни кажат, че са нещо настрана и няма да вършат обединения, а в последна сметка отново ще цъфнат на финала с единствения вероятен вид – да си протегнат ръка и да се опитат да образуват държавно управление “, добави проф. Христова.

По нейните думи отвращението и разочарованието у гласоподавателите на процедура се оказва издирван резултат от страна на политиците.

„ Това е една сиво-черна среда, в която гласоподавателят вижда, че едни хора се наскърбяват, гледат своите ползи, само че никой не мисли за интереса на гласоподавателя. И тогава естественият резултат е, че гласоподавателят се отделя “, разяснява още политическият психолог.

„ Въпреки умората на гласоподавателите, все пак, печелят ГЕРБ. В ползите на Борисов беше да провокира избори заради доста аргументи. Първата от тях беше да резервира ръководителите на регулаторите, второ да отговори на упованията на огромна част от гласоподавателите си, които не можаха да одобряват сглобяването с ПП-ДБ. За мен Борисов избра моментът доста, извънредно тъкмо “,

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР