По повод бързото разкритие на убийството на журналистката Виктория Маринова,

...
По повод бързото разкритие на убийството на журналистката Виктория Маринова,
Коментари Харесай

Бившият Министър На Вътрешните Работи Валентин Радев С Нов Обрат За Убийството На Виктория!

По мотив бързото разобличаване на убийството на журналистката Виктория Маринова, Радев разяснява, че е наясно с още обстоятелства, които обаче не може да разгласи обществено.

" Всички обстоятелства не са ясни на обществото - аз знам нещо, което не мога да кажа. Прокуратурата обаче е стопанин на досъдебното произвеждане. Ако всички знаеха тези обстоятелства, щяха да кажат: " Браво на Министерство на вътрешните работи ". Въпросът е обаче да стигнем до нарушителя и той да бъде наказан. Аз споделям какво е направило Министерство на вътрешните работи ", разяснява Радев.

Той даде образци с положителната работа на служителите на реда, като уточни присъдите за членове на незаконните банди " Килърите " и " Наглите ", които са вкарани в пандиза още по времето на кабинета " Борисов " 1, както и оправянето с битовата престъпност и изпратените над 1000 служители на реда в разнообразни обитаеми места.

По мотив рецензиите от външни политици за убийството на Виктория Маринова, Радев разяснява, че познава всички външни министри от Европейски Съюз и знае какво е положението с престъпността в обособените страни членки. " Нека да бъдат справедливи и да не подминават обстоятелствата. Никой да вземем за пример не вярваше, че ще пазим границата, до момента в който не пристигнаха и не видяха персонално, че това е по този начин ", съобщи той.

По думите му служителите на реда работят непрекъснато, по през целия ден с контингента, с хора, които са нарушители.

" Трябва да бъдат по-обрани, когато ги атакуваме. Не би трябвало да чакаме, че Министерство на вътрешните работи ще реши всички проблеми в страната. Всички би трябвало да внимаваме какво вършим, не са единствено служителите на реда панацеята ", сподели в умозаключение Валентин Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР