По покана на ККП Щастливеца“, зам.-кметът на община Свищов д-р

...
По покана на ККП Щастливеца“, зам.-кметът на община Свищов д-р
Коментари Харесай

Чудесен празник в навечерието на 22 септември се състоя в ККП „Щастливеца“ – Свищов

По покана на ККП „ Щастливеца “, зам.-кметът на община Свищов доктор Анелия Димитрова изнесе историческа сказка пред членовете на пенсионерския клуб на тематика „ 22 септември – Ден на българската Независимост “.

По нейна самодейност, дружно с децата, управлението и екипа на ДГ „ Радост “ беше направена изненада на възрастните хора, която те не чакаха, само че разтопи сърцата им. Малчуганите от група „ Детелини “ изнесоха вълнуващо зрелище, включващо историческа интерпретация на прочитането на манифеста от цар Фердинанд І за оповестяване на Независимостта на българския народ, и осъществяване на родолюбиви песни и стихове, които трогнаха всички присъстващи.

От името на общинското управление госпожа Димитрова благодари на ръководителя на ККП „ Щастливеца “ Мария Радулова за чудесното мероприятие, и на шефа на ДГ „ Радост “ Силвия Иванова за ентусиазма, с който се включиха в този самобитен празник – образец за последователност и запазване на българската историческа памет жива. Като жест на внимание тя сервира подарък на децата, за чудесното им показване, а на членовете на пенсионерския клуб – определени книги, част от съкровищницата на българската литература.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР