Открийте нещо се себе си спрямо това, което видите първо

...
Открийте нещо се себе си спрямо това, което видите първо
Коментари Харесай

Разберете нещо за себе си. Какво видяхте първо на картинката?

Открийте нещо се себе си по отношение на това, което видите първо на картинката.

Жена
 
Ако сте видели дамата първи, тогава най-лошата ви личностна линия е фокусът ви върху външния тип.
 
Това не значи автоматизирано, че сте суетни или че съдите другите за външния им тип, само че може да е нещо, което вършиме, когато сте уплашени.
 
Вие имате податливост да се изграждате, като сравнявате личния си външен тип с другите и не можете да не погледнете външния си тип, когато се чувствате несигурни.
 
Река
 
Ако очите ви естествено се насочат към реката на първо място друго, тогава може да откриете, че се фокусирате прекалено много върху обществения статус - което значи, че разбирате, че качеството на вашите взаимоотношения с другите е по-важно от всичко.
Въпреки че това не постоянно е неприятно нещо, хората с тази личностна линия може да имат компликации да пренасочат фокуса си от кариерните си занимания към хората, които обичат, защото общественият статус постоянно значи повече за тях от това по какъв начин се отнасят към другите.
 
Мост
 
Забелязахте ли първо моста? Ако е по този начин, най-лошата линия на личността ви може да е неналичието на емпатия.
 
Липсата на емпатия не значи безусловно, че сте леден човек или че не сте способни да изпитвате усеща, само че значи, че да ревизирате по какъв начин се усещат другите не постоянно е първата ви мисъл.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР