По носа може да се познае характерът на човека. Според

...
По носа може да се познае характерът на човека. Според
Коментари Харесай

Характер според формата на носа

По носа може да се познае характерът на индивида. Според китайските вярвания носовете са разнообразни видове, наречени на имената на животни.

Носът на Дракона се характеризира с издълженост, с едри странични елементи и не изключително огромни ноздри. Такива хора са мощни, изпълнени с сила и нормално имат власт.

Носът на Носорога е със заоблен край и много продълговат в горната си част, само че при него липсва вдлъбнатината в горната му част. Той напряко като че ли стартира от челото. Такъв човек е благополучен, има качества на водач и ще се показа сполучливо в политиката.

Носът на Тигъра е присъщ за войнствени натури, склонни към подвиг. Това са хора с доста необятна горна част на носа, който наподобява на носа на Носорога, защото също няма преход от челото.

Носът на Лъва е като че ли смъкнат леко надолу и има много солидни странични елементи. Такива хора реализират елементарно триумфи, демонстрират постоянно качества като непримиримост и имат мъжки метод на мислене, даже да са представители на нежния пол.

Носът на Орела е с присъща форма, известна на всички – дъгообразен, със подострен край, който като че ли наподобява на човка. Хора с такива носове са хитри, подли, само че в това време са положителни другари, на които може да се разчита.

 Зимна приказка

Носът на Кравата се характеризира като относително пай, със заоблен край и ясно изразени странични елементи, които съвсем скриват ноздрите. Това са хора, които имат естетически усет, и са упорити, което им оказва помощ в постигането на задачите.

Носът на Маймуната наподобява на шишарка, защото е леко изпъкнал в горната му част. Хора с такива носове срещат компликации с финансите и са склонни към самота.

Носът на Козата се характеризира с линия, която като че ли разделя на две носа тъкмо под връхчето му. Такива хора са пресметливи и егоистични. Те рядко са щастливци.

Само един от носовете съгласно китайските вярвания не наподобява на скотски и това е носът Чесън. Той наподобява на носа на Лъва, само че страничните му елементи са доста по-едри. Той е присъщ за хора, които реализират елементарно финансови триумфи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР