По-малко от месец ни дели до началото на българското хорека

...
По-малко от месец ни дели до началото на българското хорека
Коментари Харесай

Искам да посетя хорека изложението СИХРЕ; какви са стъпките?

По-малко от месец ни дели до началото на българското хорека ревю. На живо СИХРЕ ще извърши залите на столичния Интер Експо Център от 15 до 18 март. Подготовката е на заключителен стадий, а екипът е в непрекъснат контакт с изложителите и с гостите.

Но, какво е нужно да направя, с цел да посетя СИХРЕ? Международното събитие събира водещи производители, дистрибутори и снабдители на професионалното кухненско съоръжение и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, съоръжение за хотели и заведения за хранене, СПА и фитнес, програмен продукт.

Регистрирам се онлайн; малко по малко

Всички сме онлайн. Вие също, нали? Е, онлайн регистрацията, която лишава под 2 минути, е оптималният избор за нас. Какви са стъпките и изгодите?

#Стъпка1 - влизаме в уеб страницата. Не е нужно да търсим в менюто, тъй като за улеснение на посетителя има пряк бутон на началната страница. Той ще бъде там до 14 март, в това число.

#Стъпка2 - натискаме бутона “Към онлайн регистрацията”, където съответно е оповестена скъпа за нас информация. Следва #Стъпка3 , в която давате съществени данни. В #Стъпка4 има къса маркетинг форма с чек-лист. Натискаме бутона “продължи”. Е, това беше. Стана елементарно, нали? Трябва да сте получили регистрация на имейла си. Ако не го виждате, проверете в спама. Всички знаем, че там доста постоянно попадат известия, които са скъпи, само че по една или друга причина просто отиват там...

Логичен е въпросът, какви са изгодите да се записвам онлайн за СИХРЕ? Онлайн регистрацията дава еднократен свободен достъп до ревюто. Освен това - влизаме бързо през чекерите на Интер Експо Център и не е нужно да се редим на дълги опашки за билети.

Добрият остарял билет

Можем да си вземем билет и на място; тук стъпката е единствено една - нареждаме се на касите на Интер Експо Център и го закупуваме от там. Разбира се и билетът носи своите преимущества, тъй като може бъде закупен във всеки от четирите изложбените дни.

С един пропуск - две изложби

Дали ще се записваме онлайн, или ще си купим билет от място, това издание на СИХРЕ ни дава опция да присъстваме на забавен изложбен и събитиен микс. Отново ще бъдат обединени основни професионални формати. Gastronomix ще ни срещне с необятната Вселена на висшата кулинария и международната кулинарна просвета.

На 16 март ще се проведат Годишните награди Dibla Design Awards 2021, които уредниците от Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура Dibla, осъществят. Ще се организира и Retail Summit, което сп. “Enterprise “ провежда. А състезанието UniChef ще търси новия ZeroChef. Петото кулинарно съревнование е отдадено на задачата да открие новия ZeroChef в две посоки - професионални готвачи, които ще се борят един до друг с най-младите кулинари за купите UniChef Professional и UniChef Junior.

Паралелно в залите на Интер Експо Център ще се организира и единственото в България ревю за ритейл - #RetailShow 2022.

До началото на българското хорека ревю СИХРЕ остава по-малко от един месец. Вече регистрирахте ли се?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР