По искане на Окръжната прокуратура в Силистра съдът взе мярка

...
По искане на Окръжната прокуратура в Силистра съдът взе мярка
Коментари Харесай

Арест за 50 - годишния Ахмед, насилвал пиян дъщеря си

По искане на Окръжната прокуратура в Силистра съдът взе мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на татко, блудствал с родната си щерка.

Обвиням е 50-годишният Ахмед Ю. от силистренското село Вокил.

Той е притеглен като обвинен за осъществяване на дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление.

Блудствените дейности Ахмед направил с родната си щерка, която е на 13 години, при изискванията на рисков рецидив. При извършения разпит обвиненият обяснил, че няма мемоари за случилото се, защото използвал огромно количество алкохол, само че приел да е направил закононарушението, откакто щерка му твърдяла това.

Обвиняемият Ахмед е осъждан неведнъж, като е бил условно предварително освободен от пандиза. Първоначално той е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор в Окръжната прокуратура в Силистра.

Престъплението, за което е притеглен като обвинен, е тежко съзнателно действие по смисъла на наказателния закон и се отличава с извънредно висока степен на заплаха. Наказанието за това закононарушение е отнемане от независимост за период от 5 до 20 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР