По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под
Коментари Харесай

Решетки за Антон, спипан с дрога в Ямбол

По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под стража Антон Г. Той е упрекнат за това, че действайки при изискванията на продължавано закононарушение в Ямбол за времето от 22.08.2018г. до 30.08.2018г., без съответно позволение на 22.08.2018г. е популяризирал високорисково наркотично вещество (пико). Дрогата е била с тегло 2 грама.

През същото време в употребено от него жилище в е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – канабис с тегло 1,6 грама и амфетамин. Деянието е осъществено при изискванията на " рисков рецидив “ – закононарушение по чл.354а, ал.2, т.4, вр.ал.1, предл.4 и 5, вр.чл.26, ал.1, вр.чл.29, ал.1, б. " б “ от Наказателен кодекс.

Според прокурора е налице обосновано съмнение за това, че Антон Г. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение, като стимулира тезата си с обстоятелството, че Антон Г. има 15 предишни осъждания.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР