Предотвратено е разпространението на фалшивите напитки, като е иззет близо

...
Предотвратено е разпространението на фалшивите напитки, като е иззет близо
Коментари Харесай

Разбиха нелегален цех за производство на алкохол в софийско село

Предотвратено е разпространяването на подправените питиета, като е конфискуван близо половин звук алкохол за произвеждане и подготвена " продукция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Специализираната полицейска интервенция е извършена през вчерашния ден на територията на село Мировяне. В хода на подхванатите дейности чиновници на отдел " Икономическа полиция " - Столична дирекция на вътрешните работи разкрили незаконен завод за произвеждане на алкохол. 

Той бил самостоятелен в гаражно помещение, стопанисвано от 36-годишен. На място са открити общо 425 литра високоградусов алкохол и подготвена " продукция " - водка, мастика и ракия. При процесуално-следствените дейности е иззето изцяло съоръжение за незаконно произвеждане на алкохолни питиета и есенции за тях.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 234 от Наказателен кодекс и събраните материали са докладвани в Софийската градска прокуратура. Стопанинът на незаконния завод е арестуван с мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР